Altyapı yatırımlarında hız kesmeyen Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Kırıkhan ilçesinin içme suyu problemini çözecek projede çalışmalarına devam ediyor.
Kırıkhan İçme suyu Şebeke İnşaatı ile kaliteli ve modern içme suyu altyapının kazandırıldığının altını çizen HATSU, gayrisıhhi, sürekli arızalanıp su kayıplarına sebep olan boruların bertaraf edildiğini aktararak, çalışmaların Barbaros, Bahçelievler ve Mimarsinan mahallelerinde devam ettiğini aktardı.
Çalışma kapsamında muhtelif çaplarda 65 bin metre şebeke yenileme ve 650 adet abone bağlantı çalışmasının yapıldığını açıklayan HATSU, yeni içme suyu şebekesi ile su iletiminin daha da iyileşeceğini ve yeraltında oluşan su kayıplarının da önüne geçileceğini vurguladı.