HASAN ALİ KİLCİ MHP KAYSERİ ADAY ADAYI

0
1368

Toplantıda konuşması sık sık partililerin alkışlarıyla kesilen Kilci Belediye Meclis Üyeliği ile başlayan siyasi geçmişi hakkında bilgiler verdi. Ardından Kayseri Ticaret Odası Başkanlığı döneminde müfettişlerin hazırladığı rapor doğrultusunda 'zimmet ve görevi kötüye kullanma' suçlamasıyla açılan davada kendisi ile birlikte 16 kişi hakkında beraat kararı verildiğini vurgulayarak cesaret ve kararlılıkla milletine hizmet etmeyi sürdüreceğinin altını çizdi.
Hasan Ali Kilcinin MHP Kayseri Milletvekilliği aday adaylığını açıkladığı toplantıda ayrıca MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy da bir açıklamada bulundu:
‘Çözüm Sürecine sivil toplum ve kamuoyunun desteğini sağlamak amacıyla yürütülen ve birçok tepkilere de yol açan ‘Barış Treni kampanyasının aslında Ülkücüleri sokağa çekmeyi amaçladığını ve bu nedenle de yoğun girişimleri neticesinde ‘Barış Treninin Kayseri programını iptal ettirdiklerini bildirdi.
 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.